Ostoskorisi
on tyhjä
{News( before: '', helper: 'helpers/newsheadinglist' )}

BLOGI: Upeat Elhon hollantilaiset ulkoruukut

9.4.2014

Kesälomalle voi lähteä hyvillä mielin, kun kotiin jäävät ruukut ovat tarpeeksi suuria. Tutustu moderneihin hollantilaisiin korkealaatuisiin ulkoruukkuihin, jotka ovat myös pakkasen, auringon ja iskunkestäviä. Puutarha-ammattilaisten suosimat Lechuza että Elho tarjoavat nykyään erittäin korkealaatuisia ulkoruukkuja. parhaimmillaan niissä on jopa altakastelutoiminto.

Perinteisesti ulkoruukut on tyhjennetty syksyllä ja varastoitu talveksi rikkoutumisen ehkäisemiseksi. Nykyään muoviruukkuja tehdään jopa niin laadukkaina, että ne voi pitää ulkona vuoden ympäri. Ruukkumateriaaleja ja -laatuja on lukuisia, mutta parhaat kestävät aurinkoa, pakkasta ja mekaanisia iskuja.

Elho tarjoaa ruukkuvalikoimansa parasta mallistoa Pure-sarjaa useassa eri mallissa ja koossa, suurimmat ruukut voivat olla halkaisijaltaan jopa 120cm. Suuresta koostaan huolimatta ruukut ovat muovirakenteensa takia erittäin keveitä liikutella.

Mitä suurempi ruukku, sen harvemmin sitä tarvitsee kastella. Kasvien talvehtiminen on myös todennäköisempää isossa kuin pienessä ruukussa. Suureen ruukkuun voi myös lisätä talvea ja paahdetta ajatellen eristysmateriaalia, esim. ohutta styrox-levyä.

Ruukkuja voi käyttää sekä yksittäin että ryhmissä. Romanttisemmassa pihapiirissä usea pieni ruukku voi olla kaunis, esim. eri kokoisina ja eri materiaaleista. Selkeämpään tyyliin suositaan harvempia, mutta suurempia ruukkuja. Ruukkuja voi käyttää myös vaikka tilanjakajina.

Ruukkukasveissa valinnan varaa on sitten vielä enemmän kuin ruukuissa itsessään. Erityisen trendikkäitä ovat mm. erilaiset heinäkasvit. Katso kaikki Elhon ruukut täältä!


Sisustaulkona.fi

Asiakaspalvelu 050 373 5152
Sähköposti info@sisustaulkona.fi

Sisustaulkona.fi Facebookissa
Tarjoamme

Ilmaisen toimituksen postiin yli 100 € tilauksille (rahtia vaativia tuotteita lukuun ottamatta) sekä 2 viikon palautusoikeuden.

Maksutapoina kaupassamme

Paytrailin tarjoamat maksutavat.