Ostoskorisi
on tyhjä

BacSac

BACSAC® Se on ruukku. Ruukku kasveille. Ruukku kukille. Kevyt, joustava ja ympäristöystävällinen.

BACSAC® Se on kannettava kassi, joka seuraa mukanasi kaikkialle; kotona, ulkona terassilla, parvekkeella tai puutarhassa.

BACSAC® Se on uuden sukupolven puutarha. Tuplakerroksinen geotekstiili, 100 % kierrätettävä. Pakkasen kestävä ja UV-suojattu.

BACSAC® on luonto kassissa.

BACSAC® syntyi ranskalaisen suunnittelijan ja kahden maisema-arkkitehdin pohtiessa uutta ratkaisua kaupunkiviljelyyn. Perinteisten kalliiden, painavien ja hankalasti kuljetettavien istutuslaatikoiden tilalle haluttiin toteuttaa täysin uusi ratkaisu. Miten toteuttaa toimiva, kaupunkiviljelyyn sopiva alusta edullisesti sekä helposti siirreltävissä olevassa muodossa? Näistä lähtökohdista sai alkunsa BACSAC®.

BACSAC® geotekstiiliruukut on tehty 100 % kierrätettävästä materiaalista, joka ylläpitää tarvittavan tasapainon ilman, mullan ja veden välillä parantaen istutusten kasvamista. Kasvuolosuhteita voi melkein verrata maahan tehtyihin istutuksiin.

BACSAC® ihastuttaa paitsi helposti siirrettävyydellään sekä keveydellään, myös monipuolisuudellaan. Tuotteita on saatavilla erikokoisina ja -muotoisina kokonaisuuksina, aina 3l ruukusta 550l viljelyalustaan.


Sisustaulkona.fi

Asiakaspalvelu 050 373 5152
Sähköposti info@sisustaulkona.fi

Sisustaulkona.fi Facebookissa
Tarjoamme

Ilmaisen toimituksen postiin yli 100 € tilauksille (rahtia vaativia tuotteita lukuun ottamatta) sekä 2 viikon palautusoikeuden.

Maksutapoina kaupassamme

Paytrailin tarjoamat maksutavat.