Ostoskorisi
on tyhjä
{News( before: '', helper: 'helpers/newsheadinglist' )}

BLOGI: Uudet upeat ulkoruukut

9.4.2014

Kesälomalle voi lähteä hyvillä mielin, kun kotiin jäävät ruukut ovat tarpeeksi suuria tai niissä on altakastelutoiminto. Uudet korkealaatuiset ulkoruukut ovat myös pakkasen, auringon ja iskunkestäviä. Puutarha-ammattilaisten suosimat Lechuza että Elho tarjoavat nykyään erittäin korkealaatuisia ulkoruukkuja. parhaimmillaan niissä on jopa altakastelutoiminto.

Perinteisesti ulkoruukut on tyhjennetty syksyllä ja varastoitu talveksi rikkoutumisen ehkäisemiseksi. Nykyään muoviruukkuja tehdään jopa niin laadukkaina, että ne voi pitää ulkona vuoden ympäri. Ruukkumateriaaleja ja -laatuja on lukuisia, mutta parhaat kestävät aurinkoa, pakkasta ja mekaanisia iskuja.

Lechuzan ruukut ovat erityisesti ammattilaisten suosimia niiden korkean laadun ja altakastelumahdollisuuden vuoksi. Ruukkuja on kulmikkaista pyöreisiin malleihin, kiiltävästä mattapintaan ja värivaihtoehtoja on useita.

Elho tarjoaa ruukkuvalikoimansa parasta mallistoa Pure-sarjaa useassa eri mallissa ja koossa, suurimmat ruukut voivat olla halkaisijaltaan jopa 120cm. Suuresta koostaan huolimatta ruukut ovat muovirakenteensa takia erittäin keveitä liikutella.

Mitä suurempi ruukku, sen harvemmin sitä tarvitsee kastella. Kasvien talvehtiminen on myös todennäköisempää isossa kuin pienessä ruukussa. Suureen ruukkuun voi myös lisätä talvea ja paahdetta ajatellen eristysmateriaalia, esim. ohutta styrox-levyä.

Ruukkuja voi käyttää sekä yksittäin että ryhmissä. Romanttisemmassa pihapiirissä usea pieni ruukku voi olla kaunis, esim. eri kokoisina ja eri materiaaleista. Selkeämpään tyyliin suositaan harvempia, mutta suurempia ruukkuja. Ruukkuja voi käyttää myös vaikka tilanjakajina.

Lechuzalta on tullut myös uusia värikkäitä altakastelevia parvekelaatikoita. Näissä hienointa on harvojen kasteluvälien ja tukevan laadun lisäksi erillinen istutuslaatikko, jonka voi kahvoista nostaa erilleen istutusta ja vaikkapa talvisäilöä varten. Patentoitujen kannakkeiden avulla parvekelaatikon voi liu’uttaa helposti paikoilleen ja lisätä sitten vasta istutuslaatikon. Todelle helppoa ja näppärää!

Ruukkukasveissa valinnan varaa on sitten vielä enemmän kuin ruukuissa itsessään. Erityisen trendikkäitä ovat mm. erilaiset heinäkasvit. Lisävinkkejä istutuksiin saa mm. www.kukkinfo.fi.


Sisustaulkona.fi

Asiakaspalvelu 050 373 5152
Sähköposti info@sisustaulkona.fi

Showroom ja noutovarasto palvelee maanantaisin ja torstaisin klo 14-18 maanantaihin 19.6.2023 asti.
Tulppatie 16-18 B, 3.krs
00880 Helsinki

Muina aikoina olemme paikalla sopimuksen mukaan, 050-373 5152 tai info@sisustaulkona.fi

Sisustaulkona.fi Facebookissa
Tarjoamme

Ilmaisen toimituksen postiin yli 100 € tilauksille (rahtia vaativia tuotteita lukuun ottamatta) sekä 2 viikon palautusoikeuden.

Maksutapoina kaupassamme

Paytrailin tarjoamat maksutavat.