Ostoskorisi
on tyhjä
{News( before: '', helper: 'helpers/newsheadinglist' )}

BLOGI: Vincent Sheppardin Lloyd Loom -tuotteet verkkokaupasta

14.4.2017

Belgialainen Vincent Sheppard valmistaa moderneja Lloyd Loom -kalusteita perinteisin menetelmin. Lisäksi uusia mallistoja ovat Vincent's Gardenin ulkokalusteet ja Atelier N7:n puukalusteet.

BLOGI: Vincent Sheppardin Lloyd Loom -tuotteet verkkokaupasta

Lloyd Loom -kalusteet ovat kauniita ja ajattomia. Jopa niin ajattomia, että niitä on valmistettu vuodesta 1917 tähän päivään asti - toki tuoden kunkin aikakauden muotoilua suunnitteluun. Lloyd Loom -kalusteet luotiin aikoinaan parantamaan rottingin kestävyys- ja mukavuusongelmia, rottinki kun ei nyt suorastaan pehmeydestään ole tunnettu. Marshall Burns Lloyd kehitti uuden rottinkia kestävämmän ja pehmeämmän tuntuisen ja helpommin muokattavan kuteen metallin ympärille kiedotusta voimapaperista, joka sai nimen Lloyd Loom. Ensimmäisenä uutta kudetta testattiin lasten vaunuissa, joissa mukavuus oli erityisen tärkeää. 

Vuonna 1992 belgialainen yritys Vincent Sheppard aloitti modernien kalusteiden valmistamisen perinteisellä Lloyd Loom -menetelmällä.

Ulkotiloihin keskittynyt Vincent's Garden -mallisto muodostuu moderneista kalusteista, joiden materialeina ovat polyrottinki-, metalli-, puu- ja ulkotiloihin soveltuva Lloyd Loom.AtelierN7-mallisto koostuu moderneista puu- ja rottinkikalusteista, jotka soveltuvat erityisesti sisätiloihin, sekä yksityiskoteihin että myös hotelleihin ja ravintoloihin.Vincent Sheppardilla on oma nykyaikainen ja ympäristöystävällinen tuotantolaitos Indonesian Cirebonissa sekä viimeistelylaitos Belgiassa.
Sisustaulkona.fi

Asiakaspalvelu 050 373 5152
Sähköposti info@sisustaulkona.fi

Noutovarasto:
Tulppatie 16-18 B, 3.krs
00880 Helsinki
Showroom ja varasto palvelevat syys- ja talvikauden sopimuksen mukaan. Sovi aika 050-373 5152 tai info@sisustaulkona.fi.

Sisustaulkona.fi Facebookissa
Tarjoamme

Ilmaisen toimituksen postiin yli 100 € tilauksille (rahtia vaativia tuotteita lukuun ottamatta) sekä 2 viikon palautusoikeuden.

Maksutapoina kaupassamme

Sisustaulkona.fi maksutavat.