Ostoskorisi
on tyhjä
{News( before: '', helper: 'helpers/newsheadinglist' )}

Tietosuoja-asetus 25.5.2018

25.5.2018

25.5.2018 voimaan tullut tietosuoja-asetus on ollut kovasti esillä. Tässä hieman tietoa SisustaUlkona.fi:n käytänteistä.

SisustaUlkona.fi tarvitsee erilaisia tietosuoja-asetuksessa henkilötiedoiksi luokiteltavia tietoja toimintaansa varten, mm. verkkokauppaostosten tilaamiseksi, kuljettamiseksi ja luovuttamiseksi vastaanottajille. Näiden henkilötietojen osalta SisustaUlkona.fi toimii pääsääntöisesti rekisterinpitäjänä. Tietojen kerääminen ja käsittely perustuu tapauskohtaisesti lakisääteisten velvollisuuksien noudattamiseen, sopimukseen ja/tai oikeutettuun etuun.

SisustaUlkona.fi pyrkii noudattamaan tietojen käsittelyssä lainmukaisuutta, kohtuullisuutta ja läpinäkyvyyttä, käyttötarkoitussidonnaisuutta, tietojen minimointia, tietojen täsmällisyyttä, tietojen säilytyksen rajoittamista, tietojen eheyttä ja luottamuksellisuutta ja rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuutta.

Luovutamme asiakastietoja vain tilausten edelleen toimittamista varten luotettaville tahoille, mm. kuljetusliikkeelle. 

Uutiskirjeet toimitetaan ne tilanneille henkilöille. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tai pyytää tarkistamaan tai poistamaan henkilötietosi. Keräämme asiakkaista vain sähköpostiosoitteen ja sen mihin asiakasryhmään asiakas kuuluu. Voit poistaa sähköpostisi postituslistaltamme jokaisen uutiskirjeen mukana tulevasta linkistä. 

Ostaneilta asiakkailta säilytämme tuotetiedot sekä asiakkaan toimitustiedot. Maksutiedot kulkevat joko Google Checkoutin tai Klarnan kautta eivätkä ne näy meille lainkaan.  

Halutessanne lisätietoja verkkokauppa-alustamme MyCashFlow'n keräämistä tiedoista, lisätietoja saa 

Asiakkaallamme on mahdollisuus muuttaa itseään koskevia tietoja, poistaa tiedot kokonaan rekisteristä milloin tahansa ja pyytää omien tietojen tarkastusta, silloin kun se kirjanpitolain ja yrityksen muun lakisääteisen toiminnan puitteissa on mahdollista. Muutospyynnöt ja kysymykset voitte lähettää osoitteeseen info@sisustaulkona.fi.


Sisustaulkona.fi

Asiakaspalvelu 050 373 5152
Sähköposti info@sisustaulkona.fi

Showroom ja noutovarasto palvelee maanantaisin ja torstaisin klo 14-18 maanantaihin 19.6.2023 asti.
Tulppatie 16-18 B, 3.krs
00880 Helsinki

Muina aikoina olemme paikalla sopimuksen mukaan, 050-373 5152 tai info@sisustaulkona.fi

Sisustaulkona.fi Facebookissa
Tarjoamme

Ilmaisen toimituksen postiin yli 100 € tilauksille (rahtia vaativia tuotteita lukuun ottamatta) sekä 2 viikon palautusoikeuden.

Maksutapoina kaupassamme

Paytrailin tarjoamat maksutavat.