Ostoskorisi
on tyhjä
{News( before: '', helper: 'helpers/newsheadinglist' )}

KORONAVIRUKSEN vaikutukset toimintaan ja toimitusaikoihin

12.3.2021

Kevätkausi on taas käynnistymässä, mutta koronavirus voi vieläkin aiheuttaa viiveitä toimituksiin.

KORONAVIRUKSEN vaikutukset toimintaan ja toimitusaikoihin

Monet eurooppalaiset tavarantoimittajat kärsivät tällä hetkellä raaka-ainepulasta ja konttien vähyydestä johtuvista kohonneista kuljetuskuluista.

Tavarantoimittajistamme Artwood on antanut varoituksen mahdollisista viiveistä, joka koskee osaa tuotevalikoimaa. Fermob on ilmoittanut kaikkien toimitusaikojen venyvän normaalista, pääosin viiveissä on kyse 2-3 viikosta, joidenkin tuotteiden osalta viiveet voivat olla pidempiäkin. 

Kuljetukset Euroopasta kulkevat muuten pääsääntöisesti normaalisti. 
Samoin tukkurimme ja maahantuojamme Suomessa ovat normaalisti töissä.

Posti ja muut kuljetusliikkeet kuljettavat tavaroita täsmällisesti, vaikka kotiin toimituksiin voi tulla pieniä viiveitä lisääntyneen kysynnän vuoksi.

Päivystämme keväällä varastolla sopimuksen mukaan. Aloitamme säännölliset päivystykset huhtikuun alusta alkaen maanantai- ja torstai-iltapäivisin klo 14-18 sekä toukokuun alusta juhannukseen asti lauantaisin klo 10-14. 


Sisustaulkona.fi

Asiakaspalvelu 050 373 5152
Sähköposti info@sisustaulkona.fi

Noutovarasto:
Tulppatie 16-18 B, 3.krs
00880 Helsinki
Showroom ja varasto palvelevat syys- ja talvikauden sopimuksen mukaan. Sovi aika 050-373 5152 tai info@sisustaulkona.fi.

Sisustaulkona.fi Facebookissa
Tarjoamme

Ilmaisen toimituksen postiin yli 100 € tilauksille (rahtia vaativia tuotteita lukuun ottamatta) sekä 2 viikon palautusoikeuden.

Maksutapoina kaupassamme

Sisustaulkona.fi maksutavat.