Ostoskorisi
on tyhjä
{News( before: '', helper: 'helpers/newsheadinglist' )}

BLOGI: Nyt kesän projektit alulle

15.9.2014

Syksyllä on hyvä aika katsoa kesää taakse päin ja miettiä mitä ulkotiloissa kaipaa lisää tai mitä voisi parannella.

Muutokset voivat olla hyvinkin pieniä tuunauksia tai suurempia projekteja, kuten terassin teko. Syksyllä on myös helppo havainnoida mahdollista puutteellista valaistusta.

Mieti mitä kesän aikana olisit kaivannut lisää, mitä oli liikaa.tai mitä pitäisi tuunata. Kaikki nämä suunnitelmat ehtii hyvin tehdä tulevan talven aikana ja keväällä voi suoraan alkaa hommiin. Tarvittaessa ammattilaisapuakin saa talven aikan helpommin kuin kiireisenä kevätkautena. Suunnittelussa vanhoista pihan valokuvista, sisustuslehdistä, internetistä, sisustuskaupoista sekä kynästä ja paperista on paljoa apua. Narukerää tarvitaan tilojen hahmottamiseen, esim. terassin ulkoreunat havainnoi narulla maahan merkittyinä aika hyvin.

Useat projektit voi laittaa jo nyt syksylläkin alulle. Mm. kasvien istuttamiseen syyskuu on vielä oivallista aikaa ja tulppaanien istutuskausi jatkuu vielä pitkään. Uuden nurmikon multakerros ehtii sopivasti painua talven aikana ja pääsee keväällä heti kasvuun. SisustaUlkonakin osallistuu parhaillaan vesialtaan asennukseen. Suhkuttava patsaskin on jo valmiina.

Hämärässä on myös hyvä aika miettiä kulku- ja oleskelutilojoen valaistusta. Siitä myöhemmin enemmän lisää, mutta hyvä vinkki on sijoitella esim. lyhtyjä tai taskulamppuja niihin kohtiin, joissa kiinteät valot voisivat olla tarpeen. Näillä jo näkee summittaisesti miltä lopputulos tulee näyttämään.

Tässä muutamia vinkkejä Houzzin ansiokkaalta sivustolta. Lähes joka osion perässä on vielä linkki teksiin, josta saa aiheesta lisätietoja. Todellinen aarrearkku, siis. Tekstit ovat englanniksi, mutta kuvistakin on varmasti paljon iloa. Nuolilla pääsee liikkumaan seuraavaan kuvaan ja tekstiä klikkaamalla alkuperäiseen tekstiin.


Sisustaulkona.fi

Asiakaspalvelu 050 373 5152
Sähköposti info@sisustaulkona.fi

Showroom ja noutovarasto palvelee maanantaisin ja torstaisin klo 14-18 maanantaihin 19.6.2023 asti.
Tulppatie 16-18 B, 3.krs
00880 Helsinki

Muina aikoina olemme paikalla sopimuksen mukaan, 050-373 5152 tai info@sisustaulkona.fi

Sisustaulkona.fi Facebookissa
Tarjoamme

Ilmaisen toimituksen postiin yli 100 € tilauksille (rahtia vaativia tuotteita lukuun ottamatta) sekä 2 viikon palautusoikeuden.

Maksutapoina kaupassamme

Paytrailin tarjoamat maksutavat.